Välkommen till

Ejo Elteknik

Elektriker Alingsås

Här på EJO Elteknik AB är vi stolta över att vara din pålitliga partner när det gäller elektriska lösningar. Vare sig du behöver hjälp med elinstallationer eller laddboxar kommer du få experthjälp från våra elektriker i Alingsås.

Din partner för

Trygga & säkra lösningar

Välkommen till EJO Elteknik AB – din partner för trygga och säkra elarbeten i Göteborgsområdet. Med vår expertis och dedikation garanterar vi högkvalitativa lösningar för både små och stora projekt, från elinstallationer och felsökning till laddboxar och solcellsanläggningar. Oavsett uppdragets omfattning strävar vi alltid efter att leverera lösningar som lever upp till dina förväntningar och önskemål.

Våra tjänster

Med en strävan att erbjuda trygghet och säkerhet, sträcker sig vår kompetens från felsökningar till installation av laddboxar. Oavsett om det är för hemmet eller företaget kan du lita på oss för professionella och pålitliga elarbeten som överträffar dina förväntningar.

Elinstallationer

 

Felsökning

 

Laddboxar

 

Solceller

 

Ett kvalificerat team

EJO Elteknik AB består av högt kvalificerade och erfarna elektriker. Med vårt kompetenta team och vår ständiga strävan är att hålla oss i framkant är vi en pålitlig aktör inom branschen. Vår utbildning och kompetens gör oss till den perfekta partnern för att genomföra säkra och effektiva elarbeten.


Kontakta oss

För att diskutera ditt nästa elprojekt eller få svar på dina frågor är du välkommen att kontakta oss när som helst.

EJO Elteknik AB är redo att leverera skräddarsydda lösningar för att möta dina behov och öka tryggheten i ditt hem eller företag. Ta det första steget mot säkra och pålitliga elinstallationer genom att kontakta oss idag.

Kontaktformulär
reCAPTCHA

EJO Elteknik AB

Besöksadress

Brynjegatan 10
442 37 Kungälv